Råd

Disse forbedringer på din bolig giver mest fortjeneste

Det kan være svært, at vide hvor man skal starte hvis man skal renovere sin bolig. Men hvis man går med salgstanker, er der nogle investeringer i boligen der er bedre end andre. Også er der nogle ting man skal passe på med, at rode sig ud i hvor man gerne vil have ens hus henvender sig til så mange potentielle købere som muligt.

Brug lidt penge på badeværelset

Hvis du har en bolig, hvor badeværelset er gammelt og nedslidt. Så er det en rigtig god ide, at investere nogle penge i et nyt. Men hvis man spørger boligkøberne, skal man ikke investere i dyre luksusbadeværelse. Nej boligkøberne vil nemlig ikke betale for meget ekstra, for at få et dyrt designerbadeværelse. De vil derimod rigtig gerne have to badeværelser, eller muligheden for at etablere to i hvert fald.  For tendensen er, at folk rigtig gerne vil have mere rum. Også når det kommer til badeværelser, så man ikke alle sammen skal kæmpe om badet og toilettet om morgenen. Også er det også rart, med et ekstra badeværelse til når man har gæster. Man skal dog sørge for, at det badeværelse man etablere ikke er alt for moderne. Brug i stedet neutrale farver, og materialer som ikke går af mode inden længe.

Hvis man følger de undersøgelser der er blevet lavet, kan man også konkludere at den bedste investering ligger i et ’lavpris badeværelse’. For hvis du investerer 75.000 kr. i dit nye badeværelse, vil fortjenesten ligger på omkring 50-100%. Men hvis du derimod investere 300.000 kr. i et nyt badeværelse, vil fortjenesten kun ligge på omkring 25-50%. Derfor er ingen af delene dårlige investeringer, men der er dog mere fortjeneste i at lave et badeværelse til en lidt lavere pris.

Lav en investering i sikkerhed og inde miljø

Hvis din bolig er af en ældre dato, og vinduerne heller ikke har været skiftet fornyeligt. Så kan det være en rigtig godt ide, at få sat nogle nye vinduer og døre i huset. Det vil bare give et bedre førstehåndsindtryk, når man ser huset udefra første gang. Men det vil også give et bedre indeklima i boligen. For gamle vinduer har det med at, slippe den varme luft ud og den kolde luft ind.

Derfor kan man med fordel skifte til nogle nye vinder, døre, og terrassedøre som vil skabe et bedre inde klima og pifte boligens udseende op. Du kan f.eks. tjekke udvalget på danske-vinduer.dk ud, og læse om deres fordele. For udover at få et bedre indeklima, vil de nu døre og vinduer også gøre det sværere for ubudne gæster at komme ind i huset. For nye vinduer og døre, er langt mere tyverisikrede end ældre døre og vinduer er.

Skab mere rum

To gode investeringer som bliver efterspurgt meget, når købere er ude og kigge på bolig, er rum. Det ene er et køkkenalrum, som gør at man kan snakke med sin familie og venner mens man er i køkkenet. Det gør det derudover også nemmere, at komme til og fra bord med mad og service. Så hvis ikke der er køkkenalrum i din bolig, men der er mulighed for det. Så kan med fordel skabe det, og dermed tiltrække flere potentielle købere.

Den anden ting, er et uderum. For man kunne rigtig godt tænke sig, at hvis der er en have til boligen. Så skal der også være et sted, hvor at man kan samles og sidde. Dette kunne f.eks. være en terrasse, som giver mulighed for at sidde ude i godt vejr med gæster eller familie.