Nyheder

Har du savnet dansk hygge?

Danmark er blot et lille land i en stor verden. Vi har ikke mange naturlige ressourcer, og vi har generelt ikke meget at prale af. Alligevel er der én ting, som vi gør bedre end nogen andre lande i verden. Danmark er suveræne verdensmestre i at hygge.

Det er efterhånden blevet kendt af få andre sprog har et ord, som helt præcist svarer til hygge. Det betyder også, at der er få andre lande i verden, hvor hygge har lige så stor en plads i kulturen, som den har i Danmark.

Hvis du netop er hjemvendt fra flere år i udlandet, er det bestemt ikke umuligt, at du har savnet den danske hygge. Faktisk er dansk hygge så unikt et begreb, at Morely College i London er begyndt at undervise studerende i begrebet. I sidste ende er konklusionen, at mange andre lande kunne tage ved lære af den danske hygge, som aktivt går ind og begrænser følelsen af stress. Hygge i sin reneste form er nemlig, når man mødes med familie eller vender for at tilbringe kvalitetstid sammen uden at skulle forholde sig til verdens eller hverdagens problemer.