Råd

Kom I kontakt med nye mennesker efter din hjemkomst

Hvis du netop er hjemvendt, fra et ophold i udlandet. Det kan være et længere, eller et kort ophold. Så kan det være svært, at tage kontakt til gamle venner og bekendte. Eller måske har du bare brug for, at der skal ske noget nyt. Og du vil derfor gerne snakke med nogle mennesker, som du ikke har kendskab til i forvejen.

Find andre med samme interesse som dig

Det kan være rigtig svært, at skulle gå ud og finde nye venner. Og det er jo egentlig sært, for da vi selv var børn, var det intet problem. Der gik man bare hen til dem, der lige var. Også snakkede og legede man, indtil man skulle hjem. Men det er som om det er lidt svære, når man bliver ældre. Men som barn legede man jo bare, med dem der gerne ville lave det samme som en selv. Og det samme skal man jo bare gøre som voksen.

Man skal få ud og finde nogen, som har de samme interesser som en selv. På den måde er man sikker på, at man har noget at snakke om. Og der er heldigvis mange måder, at møde folk med samme interesser som en selv. For i denne digitale verden, er det nemt at komme i kontakt med alle slags mennesker. For med diverse Facebookgrupper, kan man nemt finde folk der har samme interesser som en selv.

Brug de sociale medier

Når du har fundet ud af, hvilken slags mennesker du gerne vil møde. Og med hvilke formålet, møderne skal være. Kan du langsomt kontakt folk, igennem nogen af de grupper der har medlemmer med interesser som dig selv. Du kan jo så foreslå arrangementer, eller deltage i allerede arrangerede arrangementer. Det er en god måde at møde nye mennesker, uden det bliver opsat og akavet.

Hvis f.eks. dit mål er at finde nogle venner, der har samme interesse som dig for cykling. Så arranger at i mødes nogle stykker, og få en hyggelig tur ud af det. Så har i noget at lave, samtidig med i kan tjekke hinanden ud. Og dette gælder jo egentlig, lige meget hvilken slags interesser man har.

Man kan også bruge de Sociale medier, til at kontakte gamle venner og bekendte. Det kan gøres op en diskret, og sjov måde. Og man slipper for at virke påtrængende, og man ved hvordan personen er inden man mødes. Så hvis din telefon ikke allerede er up to date, så tag forbi telerepair.dk og sørg for at din telefon er klar til at hjælpe dig til nye venner.

Meld dig til ting
Hvis man gerne vil i kontakt med nye mennesker, er det en god ide at søge nye steder hen. Hvis du f.eks. har en interesse for madlavning, så meld dig til madlavningskursus. Så lærer du både noget, samtidig med at du møder nye mennesker. Og når man er der, har man altid maden at snakke om. Du kan også melde dig, som frivillig til forskellige arrangementer. Her gør du en god gerning, får en god oplevelse, og mulighed for at møde masser af nye mennesker.

Den bedste måde at møde nye mennesker, er ved at finde nogle mennesker man ved man har noget at snakke om noget med. Derfor er fællesinteresser, et rigtig godt sted at starte.