Guides

Sådan er det at være dansker i USA

Rigtig mange danskere har en drøm om at flytte til udlandet for en periode, og rigtig mange danskere er fascinerede af USA. USA er et kæmpestort land, og du kan sågar bo i byer, der har langt flere indbyggere end hele Danmark til sammen, og det giver en fantastisk følelse at gå i sådan en stor by som dansker.

NY og LA

De fleste danskere drømmer enten om New York eller Los Angeles – USA’s to største byer. Det er dog to meget forskellige byer, og New York er kendt for sin travlhed og tætte bebyggelse af skyskrabere, hvor Los Angeles er noget mere tilbageslængt, afslappet og spredt ud på et større område.

Men de to byer er populære blandt danskere, og det er der god grund til. Der er rigtig gode muligheder for at tjene penge som dansker i de to byer, og der sker rigtig mange ting begge steder, og det hiver i danskere med store ambitioner.

Som dansker er det spændende at prøve at bo i USA for en periode – eller måske for resten af livet. USA har det nemlig med at krybe ind under huden på en, og mere vil kun have mere.

Danskerne har et ry i USA

Danskere er som folk populære i USA, og amerikanerne har et godt indtryk af os. Danskere er som regel gode til engelsk, og det er et kæmpe plus, at vi har så nemt ved at kommunikere med amerikanerne.

Derudover er danskere også meget hårdtarbejdende i forhold til den almindelige amerikaner, og vi er meget selvstændige og tør at gøre vores egen ting på arbejdspladsen, hvilket ikke er noget, amerikanerne gør så meget. Derfor vil din amerikanske chef elske dig og din evne til at tage initiativ, når det kommer til dine arbejdsopgaver.
Og når du så savner dansk selskab og danskere at snakke med, så kan du være sikker på, at der er et stort og tæt netværk af danskere, som du kan mødes med, hvis du er i en af de større byer.