Guides

Vend hjem til en god a-kasse hos Krifa

Hvis du netop er vendt hjem fra en god rejse, så kan det kun anbefales, at du melder dig ind i en god a-kasse i Danmark. Der er en masse forskellige muligheder, men her vil vi se nærmere på Krifa a-kasse, som faktisk ikke kun er en a-kasse men i stedet en såkaldt fagbevægelse, hvilket dækker over både a-kasse og fagforening.

I Danmark er det en rigtig god idé at være en del af en a-kasse. Den hjælper dig til at få de bedste vilkår på din arbejdsplads, hjælper dig med at kæmpe sager, som du eventuelt har mod din arbejdsgiver, og sørger for at du kan få dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job.

Der findes en masse forskellige a-kasser, og i Danmark har der siden 2006 været frihed til selv at vælge sin a-kasse og fagforening. Dette var noget, som Krifa a-kasse altid har kæmpet for, og derfor er de glade for den frihed, der er i dag.

 

Hvorfor vælge Krifa?

Krifa er den fjerde største a-kasse i Danmark, og hele 9 ud af 10 medlemmer er så glade for deres medlemskab, at de ville anbefale andre at melde sig ind. Det er ufatteligt vigtigt, at du kan stole på din a-kasse, og at du er sikker på, at de er på din side og altid hjælper i de sager, der måtte opstå. Det giver ro i sindet at vide, at der er styr på den del.

Derudover er Krifa a-kasse og fagforening meget tilgængelig for dig som medlem, og det er rart, hvis du pludselig står med en masse spørgsmål. Du kan nemt og hurtigt få svar på dine spørgsmål ved at skrive til deres chat, der har lange gode åbningstider. Det giver dig frihed til at kontakte din a-kasse, når du har brug for det.

Hvis du er så uheldig at blive ledig, får du med Krifa a-kasse økonomisk hjælp i form af dagpenge. Det gør en verden til forskel i den situation, at du skal gå ledig i en periode, fordi dagpengene betyder, at du stadig får penge på kontoen og dermed i de fleste tilfælde kan blive boende i dit hjem og stadig leve et nogenlunde normalt liv.

Som nyuddannet kan du få dagpenge allerede efter en måned, og det giver dig fred og ro til at søge job, når du samtidig ved, at du er økonomisk sikret. Et medlemsskab i Krifa a-kasse sikrer dig altså mod fremtiden, når du er studerende.

Hvis du vil vide mere om dem, kan du læse mere her.

Som ledig kan du også få en hel masse hjælp gennem Krifa a-kasse, for det er naturligvis også i deres interesse, at deres medlemmer kommer i job. Det er en god idé at udnytte de mange gode tilbud, du kan få hos dem, når du går ledig.

Du kan få helt uundværlig rådgivning angående jobsøgning, som kan sætte dig forrest i køen, når du skal søge job. De har nemlig styr på, hvad arbejdsgivere leder efter, og hvordan du som jobsøgende bliver allermest attraktiv.

Hvis du derimod er kørt træt i dit job og går og drømmer om et karriereskift, kan Krifa a-kasse også hjælpe dig her. Du kan få rådgivning til din helt specifikke situation, og du kan få et overblik over de muligheder, du har for at komme tilbage til at nyde dit job.